Termékek Menü

Látogatás a tudás birodalmába 2.

Ár:
4.390 Ft
4.171 Ft (3.972 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Pirkadat Könyvkiadó Bt.
Kiadói cikkszám: 9786150076621
Elérhetőség: Raktáron
A Látogatás a tudás birodalmába első részének segítségével valódi, szakszerű iskolára való felkészítés végezhető.
Kiadási év: 2020
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A "Látogatás könyvsorozat" újgenerációs könyveket jelent, nemcsak az új generációknak.

Az internet, a naponta minket érő megannyi vizuális inger korában a gyermekek érdeklődését sokkal nehezebb felkelteni és ébren tartani, mint azelőtt, ezért mozgalmas, színes könyvekre van szükség. A gyermekek érdeklődését felkeltő könyvekkel, feladatokkal észrevétlenül megy végbe a tanulási fo­lyamat, ugyanakkor a szülők, szakemberek számára is megkönnyíti és sikeresebbé teszi a munkát.

A "Látogatás a tudás birodalmába" kötet második része, a "Kalandpark" iskolába készülő és első osz­tályos gyermekeknek, szüleiknek, valamint logopédus, gyógypedagógus, óvoda-pedagógus és fej­lesztőpedagógus kollégáknak szól. A szakemberek az első kötetet sikerrel használták már az óvodák nagycsoportjában, magas szintű iskola-előkészítő munkájukban, illetve diszlexia-prevenciós ellátás során, míg a szülők otthon is szakszerű iskola-előkészítést tudtak nyújtani gyermeküknek.

Az első kötetet sok gyermek megszerette, sokan közülük többször is visszatértek a könyvhöz és ismét megoldották a feladatokat, változatos megoldásokat találtak. A szülők, a gyermekek, a szak­emberek lelkesedése inspirálta, hogy megszülessen ez a második kötet is.

Kalandra fel!                         Szabó Szilvia

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!