Termékek Menü
   

Last Minute English -Középszint szóbeli

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
3.791 Ft (3.610 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Eszterházi Károly Egyetem-OFI
Kiadói cikkszám: NT-56478
Elérhetőség: Beszerzés alatt
A DVD-n 6 komplett (mindhárom vizsgafeladatot tartalmazó) középszintű angol szóbeli vizsga látható, az ország különböző iskoláiból érkezett diákok és tanáraik "előadásában".
Kiadási év: 2006
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az oktatócsomagot az angol középszintű érettségit megcélzó diákoknak és tanáraiknak ajánljuk, elsősorban a vizsgát közvetlenül megelőző, intenzív felkészülési szakaszra.
A csomag a jól ismert és az érettségiben járatos szerzők azonos című, az m2-es csatornán sugárzott, nagy sikert aratott sorozata alapján készült.
A televíziós adásokban a korlátozott műsoridő miatt nem volt alkalom a mintavizsgák részletesebb elemzésére, a tanulságok levonására, jó tanácsok megfogalmazására, ezen hiányosságok pótlására született a könyv.
A DVD-n 6 komplett (mindhárom vizsgafeladatot tartalmazó) középszintű angol szóbeli vizsga látható, az ország különböző iskoláiból érkezett diákok és tanáraik "előadásában".
Ezek a szimulált szóbeli angol érettségik felépítésükben, lebonyolításukban, idő-tartamukban pontosan megegyeznek az "éles" vizsgákkal.
A könyvben minden modellált vizsgához tartozik egy fejezet, amelyben a diákok megismerkedhetnek a tévés érettségizők feladataival, rávezető gyakorlatok és tanácsok segítségével, társaik vagy tanáruk közreműködésével maguk is "levizsgázhatnak" belőlük, majd megnézhetik és megadott szempontok alapján értékelhetik  a DVD-n látható vizsgát.
Ezt követően elolvashatják a szerzők bővebben kifejtett értékelését, kiválaszthatják azokat a nyelvi fordulatokat és viselkedési mintákat, amelyeket érdemes átvenniük a vizsgázóktól, házi feladatként pedig a vizsgához kapcsolódó nyelvhelyességi feladatokat oldhatnak meg.
Az oktatócsomag diák, tanár számára egyaránt számos hasznos tudnivalót tartalmaz,  így hatékony eszköz a sikeres felkészüléshez. Osztálytermi és egyéni felhasználásra is alkalmas.

A kiadvány a jól ismert „Készüljünk az új érettségire!” sorozat tagja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Kiadók
Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu