Termékek Menü

Környezetismeret 4. munkafüzet (FI-505010402/1)

Ár:
495 Ft (471 Ft + ÁFA)
Kiadó: Eszterházi Károly Egyetem-OFI
Kiadói cikkszám: FI-505010402/1
Elérhetőség: Raktáron
Ez a munkafüzet kiegészíti és bővíti a negyedikes tanulók számára készített környezetismeret tankönyv anyagát.
Kiadási év: 2018
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ez a munkafüzet kiegészíti és bővíti a negyedikes tanulók számára készített környezetismeret tankönyv anyagát. Használatával biztosítottá válik az új ismeretek rögzítése és az élményszerű gyakorlás, melyek során a tanulók játékos formában bizonyíthatják tudásukat.
A munkafüzet lehetőséget ad a differenciált munkavégzésre, az egyéni kompetenciák fejlesztésére. A korosztály igényeinek megfelelő változatos feladatok segítik az ismeretszerző gondolkodás és az összefüggéslátás megerősítését. A tanulók által kedvelt matricás feladatmegoldás különösen motiváló hatású. A rajzos és manuális feladatok fejlesztik a gyerekek kézügyességét, a csoportos és páros munkavégzés biztosítja a sikerélményt. A letisztult, egyszerű utasítások segítik a nehezebben teljesítő tanulók feladatmegoldását. A munkavégzés alatt tudatosan és fokozatosan kerül sor a szakmai nyelv elsajátítására.
A munkafüzet nélkülözhetetlen párja a tankönyvnek. Használatával válik kerek egésszé a környezetismeret tantárgy tanulása. Nagyban támogatja a tantárgy megszerettetését, a tanulói aktivitást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!