Termékek Menü

Kis angol nyelvtan

Ár:
1.990 Ft (1.895 Ft + ÁFA)
Kiadó: Dover International Kft.
Kiadói cikkszám: 9789638744715
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Dohár Péter emberi nyelven, szeretetreméltó humorral megírt egy eddig nélkülözött, könnyen használható, magyar agyra és lélekre komponált angol nyelvtan könyvet.
Kiadási év: 2014
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Amíg Magyarországon tanítottam, majd amikor külföldön éltem, magyarok százaival találkoztam, akik folyékonyan beszéltek angolul, a ránk jellemző kedves akcentussal, de iszonyúan slampos, angol anyanyelvűnek fület és szívet szaggató hibákkal.
Ha már beszél valaki angolul, különösen ha folyamatosan beszél, miért nincs az a tudás egy kicsit meggyomlálva?
Nyilván mert mindnyájan utálunk nyelvtant tanulni és tanítani, szívesebben áltatjuk magunkat a slamposság tökélyének hasznosságával, minthogy nekiüljünk a borzalmasan száraz nyelvtannak.
Ez a könyv újat kezdeményez.
Azt az egyszerű tényt veszi alapul, hogy nem szeretünk nyelvtanozni, és hogy magyarok vagyunk.
Dohár Péter félretette a komoly tudós-tanár álarcot – nem is viselte soha –, és emberi nyelven, szeretetreméltó humorral megírt egy eddig nélkülözött, könnyen használható, magyar agyra és lélekre komponált angol nyelvtan könyvet.
Köszönöm Dohár Péternek, hogy felkért a közreműködés táncára, és megtisztelt azzal, hogy részt vehettem a Kis Angol Nyelvtan megjelentetésében.
Biztos vagyok benne, hogy korra, nemre, szakmára való tekintet nélkül, minden angolul tanuló magyarnak nagy-nagy hasznára és szórakozására lesz ez a könyv.
Szeretettel ajánlom: VERASZTÓ LAJOS

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!