Termékek Menü

Kéztorna

Ár:
2.499 Ft
2.249 Ft (2.142 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Kiadói cikkszám: 9786155015106
Cikkszám: 9786155015106
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Geobook Hungary Kft.
Kiadási év: 2015
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A „Kéztorna” képességfejlesztő feladatgyűjtemény kivételes lehetőséget nyújt, hogy szülők és pedagógusok a gyerekekkel együtt munkálkodjanak. Célja, hogy játékos, könnyed formában fejlessze azokat az alapkészségeket, amelyek az írás-olvasás-tanulás komplex tevékenységéhez szükségesek. A feladatgyűjtemény a gyermekekben erősen élő kíváncsiságra, motiváltságra, megismerési vágyra és cselekvéséhségre épít. A közösen, jó programmal eltöltött idő örömét semmi sem pótolja. A játékos tanulás a legjobb eszköz a gyermeki értelem fejlesztésére, kibontására. A szülővel együtt végzett közös munka öröme a pozitív szülő-gyermek kapcsolat egyik alappillére. A dicsérettel motivált kisgyermek önbizalma megalapozott lesz, s ez elengedhetetlen a sikeres iskolakezdéshez. Az íráselőkészítő feladatok gyakorlásával a gyermek képessé válik az iránytartásra, kialakul a kéz finommotorikus mozgása, megerősödik a téri tájékozódás képessége. Bíztatva, ösztönözve segítsük a kicsiket sikerélményhez jutni! A feladatok négy-szintűek, így a változás és fejlődés nyomon követhető. A lapok perforált kivitelezése lehetővé teszi, hogy akár albumszerűen összegyűjtsük a munkákat, vagy a falat díszítsük ezekkel. Legyünk részesei gyermekünk világra való rácsodálkozásának, a megismerés csodálatos folyamatának. Óvodáskorban a tanulékonyság, a taníthatóság összehasonlíthatatlanul nagy mértékű, egy élethosszig tartó érési folyamat kezdete, amelyet e játékos tanulási formával alapozhatunk meg.

A feladatok csoportosítása:
Koordinációs képességek fejlesztését szolgáló feladatok (vonaltartás-vonalvezetés: kör, vízszintes és függőleges vonal, hullámvonal, alsó és felső ívelés, hullám, hurok és csigavonal)
Formalátás fejlesztést szolgáló feladatok (formák felismerése, kiegészítése)
Téri tájékozódás fejlesztését szolgáló feladatok (alatt-fölött, balra-jobbra irányok)
Vizuális emlékezőkészség fejlesztését szolgáló feladatok (hiányos rajzok kiegészítése, méretek becslése)
Komplex fejlesztő feladatok (kézügyesség-, figyelem-, gondolkodás-, emlékezetfejlesztés)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Kiadói cikkszám: PD-931
Cikkszám: 9786155154379
1.350 Ft (1.286 Ft + ÁFA)

A sorozat első kötete olyan játékos feladatokat tartalmaz, amelyek az érzékelés-észlelés, a figyelem, az emlékezet és a gondolkodás, tehát az értelmi képességek eredményes fejlesztését teszik lehetővé. Ezek azok a képességek, amelyeket az iskolakészültség megállapításakor is mérnek, mivel csak optimális szintre történő fejlesztésükkel lehet eredményes a tanulás.

 

Beszerzés alatt
Kiadói cikkszám: PD-932
Cikkszám: 9786155154386
1.350 Ft (1.286 Ft + ÁFA)

A sorozat második kötetében kaptak helyet azok a feladatok, amelyek az írásmozgás fejlesztését teszik lehetővé. A gyermekek elsősorban a különböző betűelemek alakítását gyakorolhatják ráírással, hiányos rajzok kiegészítésével, másolással, vonalközbe helyezéssel.

Raktáron
Kiadói cikkszám: PD-933
Cikkszám: 9786155154393
1.350 Ft (1.286 Ft + ÁFA)

A sorozat harmadik kötete olyan játékos, ugyanakkor életszerű feladatokat tartalmaz, amelyek a relációszókincs, az elemi számolás és a tapasztalati következtetés fejlesztését teszik lehetővé. Az első kötetben bemutatott képességterületekhez hasonlóan az iskolakészültség megállapításakor ezeket is mérik, mivel ugyancsak az eredményes tanulás feltételei.

Raktáron
Kiadói cikkszám: NT-98514/MT
Cikkszám: 9789631950274
3.815 Ft (3.633 Ft + ÁFA)
A könyvben fellelhető készségfejlesztő feladatok alkalmazásuk révén ahhoz nyújtanak segítséget, hogy kialakíthassuk azokat a készségeket, amelyek az olvasás és az írás sikeres elsajátításához vezetnek.
Beszerzés alatt