Termékek Menü
   

Jobb- és balkezes írás és képességfejlesztő feladatlapok óvodásoknak

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.700 Ft (1.619 Ft + ÁFA)
Kiadó: Zagora 2000 Kft.
Kiadói cikkszám: 9789634403883
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Az iskolába lépést követő első időszakban sok gyerek küszködik iránytévesztési és alakfelismerési nehézségekkel.
Kiadási év: 2013
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az iskolába lépést követő első időszakban sok gyerek küszködik iránytévesztési és alakfelismerési nehézségekkel. Problémát okozhat a színezés, rajzolás is. Ha a gyerek balkezes, akkor külön meg kell tanítani neki a helyes ceruzafogást, és az írás közbeni helyes kéz- és testtartást. Ez a készségfejlesztő füzet segítséget nyújt az óvodáskorú gyermekek foglalkoztatásához. A finommozgást fejlesztő feladatokon kívül mondókák, énekek tanulása, majd a gondolkodást és a problémák felismerését tartalmazó feladatok teszik színessé a füzetet.
Az eredményes írástanítás elősegítése érdekében jól kell tájékozódniuk a füzetben. Ezen kívül a mennyiségek és a számfogalmak felismerésére is találnak feladatsorokat. Sok óvodás gyerek nem szeret rajzolni, színezni. Szoronganak és feszültek. Segítsünk nekik lazítani, és új utakat találni a készségek fejlesztésére! Kezdjük azzal, hogy vastag fogású ceruzát adunk a kezükbe. Mondjunk el egy mondókát vagy éneket, majd ismertessük a feladatot. Az egyes lapokon lévő ábrák többféle alkalmazása lehetőséget ad a választásra is (színezés, másolás, megnevezés, képről mesélés, mondóka tanulás).
A füzet első része a betűelemeket tartalmazza. A jelek pontos alakítását négyzethálós sor segíti, a pontok pedig a kezdést. A síkbeli tájékozódás megkönnyítésére szerepel a bal oldalon a „szív”. Az íráselem jobb oldali előírása lehetővé teszi, hogy a balkezes gyerek is lássa, amit írnia kell.
A füzet második része a matematikai készségek fejlesztését, számfogalmak kialakítását, relációsjelek felismertetését tartalmazza. Ajánljuk a füzetet a nagycsoportos óvodások, előkészítős iskolások, jobb- és balkezesek számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Kiadók
Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu