Termékek Menü

Írogató (RO-009)

Ár:
699 Ft (666 Ft + ÁFA)
Kiadó: Romi-Suli Könyvkiadó
Kiadói cikkszám: RO-009
Elérhetőség: Raktáron
A rajzok befejezése közben a gyerekek azokat a vonalakat használják, amelyekből majd később a betűket fogják alakítani. Tehát a kezük játékos formában - nem tudatosan - „megtanulja” a betűelemeket.
Kiadási év: 2011
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Önök most egy „félkész” képes-füzetet tartanak a kezükben. A füzet, és a benne rejtőző események, helyszínek, élmények arra várnak, hogy a gyermekek életre keltsék őket. Ez a kis füzet minden gyerek számára kínál szerethető rajzolnivalókat, (akár nagyon, akár kevésbé szeret rajzolni), hiszen a strand, a kirándulás, a hangszerek, a közlekedés és a többi téma mind ismerősek a gyerekek számára.

 

Igen ám, de a rajzokat be kellene fejezni.

 

.. .és most szeretnék néhány szót szólni arról, hogy mitől más ez a rajzfüzet, mint amelyeket'eddig megismertek.

 

A rajzok befejezése közben a gyerekek azokat a vonalakat használják, amelyekből majd később a betűket fogják alakítani. Tehát a kezük játékos formában - nem tudatosan - „megtanulja” a betűelemeket. Amikor azután a tényleges írástanulásra kerül a sor, ismerősek lesznek számukra a vonalak, felidézhetők lesznek a jó hangulatú rajzolások, beszélgetések, és jobb kedvvel küzdenek meg az írás valóban nem könnyű feladatával.

 

A rajzolás mellett bíztassuk a gyerekeket, hogy színezzenek minél többet.

 

A felnőttek kedvéért minden lap szélén feltüntettük a betűelemeket, amelyekkel azon az oldalon találkozik a gyermek. A borító hátoldalán ugyanezeket megtalálják összegyűjtve. Minden betűelemben van egy kiindulási pont, és egy nyíl a vonal irányának jelzésére. Ez nem kötelező, inkább csak tájékoztatás a jövőre nézve.

 

A lapok alján helyeztük el a rajzokhoz tartozó utasításokat, tennivalókat, feladatokat. Ezeket a felnőtt, vagy a nagyobb testvér olvashatja föl a kisgyermeknek.

 

Kívánunk a szülőknek és a gyerekeknek sok kellemes, közösen eltöltött órát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!