Termékek Menü

Irodalmi atlasz a középiskolások számára (CR-0152)

Ár:
1.500 Ft (1.181 Ft + ÁFA)
Kiadó: Cartographia Tankönyvkiadó Kft.
Kiadói cikkszám: CR-0152
Elérhetőség: Raktáron
Az atlasz komoly segítség az érettségire történő felkészülésnél.
Kiadási év: 2017
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A magyar és a világirodaimat két elkülönülő részben bemutató atlasz jól áttekinthetően tartalmazza a nagyobb stílustörténeti korokat a szépirodalom kezdeteitől, a korok meghatározó stílusirányzatain és a modernségen keresztül egészen a XXI. század irodalmáig.

Az irodalomtörténet korszakainak bemutatásán túl a kiadvány hangsúlyt fektet az egyes művekre is, így megtalálható benne számos kötelező olvasmány térképes, elemző, szövegértelmezést segítő feldolgozása. (Pl. Antigoné, Rómeó és Júlia, Tartuffe, Candide, Anyegin, Goriot-apó, Kurázsi mama, Mario és a varázsló, Himnusz, Bánk bán, Csongor és Tünde, Az apostol, Toldi estéje, Az arany ember, Az ember tragédiája, Az a fekete folt, Beszterce ostroma, Jónás könyve, Édes Anna, Barbárok, Tóték, Iskola a határon)

Új elem az atlaszban a szórakoztató irodalom áttekintése, valamint a korábbi film világa rész bővítése.

A kiadvány lehetőséget kínál a tanulók foglalkoztatásához. A szövegek „szövegtérképes” feldolgozása segítséget jelent a megértésben és értelmezésében, kiegészítő segédanyagként a vizualitással teszi hatékonyabbá az értő olvasóvá nevelést.

Az atlasz komoly segítség az érettségire történő felkészülésnél.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!