Termékek Menü
   

Informatikai ismeretek a 8. évfolyam részére (JO-0108)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.495 Ft
1.420 Ft (1.352 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
Kiadói cikkszám: JO-0107
Elérhetőség: Raktáron
Ebben a könyvben átismételjük és rendszerezzük a szövegszerkesztéssel kapcsolatos tanulmányainkat, valamint megismerkedünk a táblázatkeze-léssel és a weblapkészítéssel.
Kiadási év: 2012
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az informatika egyik meghatározó felhasználási területe az irodai ügyvitel. A számítógépek megjelenésével az írógépeket kiszorították a szövegszerkesztő programok, a kalkulációkat táblázatkezelőkkel végzik, és ma már a megrendelések is gyakran webes felületen keresztül zajlanak. Az ügyviteli programok azonban ma már széles körben elterjedtek az irodai munkán kívül is, például gyakran az iskolai feladatok megoldásához is ezeket használjuk.
Az irodai alkalmazáscsomag azokat a szoftvereket tartalmazza, amelyek egy átlagos irodában a feladatok ellátásához szükségesek. Mindig tartalmaznak szövegszerkesztő és táblázatkezelő programot, de további részei is lehetnek, például prezentációkészítő vagy webszerkesztő alkalmazások. Ebben a könyvben átismételjük és rendszerezzük a szövegszerkesztéssel kapcsolatos tanulmányainkat, valamint megismerkedünk a táblázatkeze-léssel és a weblapkészítéssel.
A számítástechnikai eszközök elterjedése nemcsak az irodai munkát változtatta meg. Azzal, hogy mindennapjaink részévé vált, nemcsak könnyebbé tette életünket, de nagyon sok új probléma is jelentkezett. Például kényelmes dolog az interneten át vásárolni, de tudjuk-e milyen biztonsági problémákat vet fel az internetes fizetés, vagy milyen garancia jár az így megrendelt eszközökre? Könyvünkben ezért kitérünk az informatika társadalmi hatásaira is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-11188
2.290 Ft (2.181 Ft + ÁFA)
A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást