Termékek Menü

Informatika munkatankönyv a 3. évfolyam részére (JO-0103)

Ár:
885 Ft
841 Ft (801 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
Kiadói cikkszám: JO-0103
Elérhetőség: Rendelhető
Ez a munkatankönyv is egy eszköz. Célja a számítógép okos és eredményes használatának megtanítása a 3. évfolyam számára.
Kiadási év: 2010
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Korunk csodálatos eszköze a számítógép. Roppant egyszerű bekapcsolni, és - ha valaki megszereti - nagyon nehéz kikapcsolni. A bátrak szerint: „mindenki ért hozzá”. A félénkebbek állítják, hogy „megtanulhatatlan”. Abban viszont sokan egyetértünk, hogy itt az ideje megismerkedni az alapokkal! Nem mindegy, hogy mire használjuk és az sem mindegy, hogyan.
Ez a munkatankönyv is egy eszköz. Célja a számítógép okos és eredményes használatának megtanítása a 3. évfolyam számára. A tankönyvi anyag elsajátítása heti egy órában ajánlott.
A tankönyv a Számológép, a Paint és a Jegyzettömb esetén a Windows 7 operációs rendszer alatti változatot mutatja be.
A www jos.hu/Konyv/0103 internetcímről és a www.jszl.sulinet.hu weblap Segédanyagok oldaláról a további programok elérhetők, illetve innen tölthető le a tanulói és a tanári gépekre telepítendő könyv-társzerkezet is.
A tanulás során segítőtársra is szükség lehet. Ajánlom mindenki figyelmébe Macs Karcsit, a macskát. Ősei már akkor játszottak az egérrel, amikor még nem is létezett számítógép.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!