Termékek Menü

Informatika gyakorlati érettségi közép- és emelt szinten (JO-0195)

Ár:
1.995 Ft
1.895 Ft (1.805 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
Kiadói cikkszám: JO-0195
Elérhetőség: Rendelhető
Ebben a feladatgyűjteményben a gyakorlati érettségi vizsgán elvárt ismereteket tekintjük át változatos feladatokon keresztül.
Kiadási év: 2011
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ebben a feladatgyűjteményben a gyakorlati érettségi vizsgán elvárt ismereteket tekintjük át változatos feladatokon keresztül. A feladatokat a megfelelő témakörök szerint csoportosítottuk, hogy az olvasó jobban koncentrálhasson egy-egy ismeretanyagra.
A könyv első része fokozatosan nehezedő, bevezető jellegű feladatokat tartalmaz. Ezek célja, hogy megoldásukkal átismételjük és rendszerezzük középiskolai tanulmányainkat. Ezt követik a közép-, illetve az emelt szintű feladatok. Összeállításuk során arra törekedtünk, hogy akár egy-egy teljes vizsga is összeállítható legyen az azonos problémához kapcsolódó feladatokból. Az irodai alkalmazásokhoz kapcsolódó emelt szintű feladatokat a középszinten már rutint szerzett olvasóknak is érdemes megoldaniuk.
A feladatokat az érettségi vizsga elvárásainak megfelelően állítottuk össze. A feladatokhoz pontozási útmutatót is készítettünk, mellyel a felkészülők ellenőrizhetik a tudásukat.
A forrásállományok, a pontozási útmutatók és az érettségi vizsgával kapcsolatos egyéb információk a kiadó honlapjáról (www.jos.hu) tölthetők le.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!