Termékek Menü

Hogyan csináljam? -kétszintű testnevelés érettségi (hatodik bővített, javított kiadás)

Ár:
3.590 Ft (3.419 Ft + ÁFA)
Kiadói cikkszám: 9789630852555
Cikkszám: 9789630852555
A testnevelés érettségi vizsga feltételeinek pontos és részletes ismertetése után a sporttörténeti alapismeretek és a tárgyalt sportágak olyan áttekinthető és logikus felépítésben következnek, hogy igazán élvezetes olvasmányt és nem száraz tananyagot jelentenek majd a tanulók számára.
Elérhetőség: Raktáron
Kiadó: Szerzői kiadás
Kiadási év: 2023
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A testnevelés tantárgyból választható érettségi vizsga új fejezetet jelent a sport és testnevelés iskolai történetében. Ehhez ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.

Olyan alapos ismereteket nyújt a sport történetéről, a tárgyalt sportágakról és a sportolás fontosságáról, ami biztosítja a sikeres elméleti felkészülést bármely szintű érettségi vizsgára. Megkockáztatjuk, hogy a könyvből nyerhető ismeretek meg is haladják az érettségi vizsga kötelező igényét, és komoly segítséget jelenthetnek az egyetemi, főiskolai továbbtanulás során.

A testnevelés érettségi vizsga feltételeinek pontos és részletes ismertetése után a sporttörténeti alapismeretek és a tárgyalt sportágak olyan áttekinthető és logikus felépítésben következnek, hogy igazán élvezetes olvasmányt és nem száraz tananyagot jelentenek majd a tanulók számára. Meggyőződésünk, hogy szívesen forgatják majd azok a diákok is, akik nem akarnak testnevelésből érettségizni, „csupán” szeretik a sportot, de a testnevelési órák keretében kevés elméleti ismerethez juthatnak. Találunk a könyvben olyan fejezetet is, amely az egész tanári kar számára hasznos, mert a sport nevelő és személyiségfejlesztő szerepét tárgyalva túlmutat az egészségnevelő és egészségmegőrző feladatokon. Ezt sosem hangsúlyozzuk eléggé!

Írta: Tóth Andrea - dr. Reigl Mariann

Szerkesztette: Jordán Gergely

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Kiadó: Maxim Kiadó
Kiadói cikkszám: MX-1156
Cikkszám: 9789632616520
3.880 Ft 3.492 Ft (3.326 Ft + ÁFA)
A kötet közép- és emelt szintű tételei a valódi vizsgahelyzet modellezik, minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak.
Raktáron