Termékek Menü
0
   

GMP-diagnosztika

GMP-diagnosztika Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.000 Ft
2.850 Ft (2.714 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Nikol KKT.
Kiadói cikkszám: 9789638520593
Elérhetőség: Raktáron
Logopédusoknak, gyógypedagógusoknak, óvónőknek, tanítóknak, pszichológusoknak, pedoaudiológusoknak, konduktoroknak ajánljuk.
Kiadási év: 1996
Menny.:db
Leírás és Paraméterek
A GMP-diagnosztika a 3 és 6 év közötti gyermekek beszédfeldolgozását, vagyis a beszédészlelési és a beszédmegértési folyamatokat vizsgálja. Ezeknek a folyamatoknak az életkori szintű működése szükséges az ép, tiszta beszédhez, az olvasás és írás elsajátításához, a tanuláshoz.
A beszédészlelési és beszédmegértési folyamat esetleges zavarai rejtve is maradhatnak, ezért gyakran csak az iskolai kudarcok hívják fel a figyelmet a problémára. Különféle „jelzések” utalnak a részfolyamatok zavarára, például a tartós beszédhiba, az ép hallás melletti „figyelmetlenség”, a túlzott játékosság, a mesehallgatás kerülése, magatartási, viselkedési gondok, a gyermekhez intézett közlések gyakori félreértése, verstanulási nehézség. A gyanújeleket mutató gyermekek tesztelése feltétlenül javasolt. A tesztelés ideje kb. 25 perc (a tesztcsomagot használó személy körültekintően olvassa el a használati utasítást!).
Logopédusoknak, gyógypedagógusoknak, óvónőknek, tanítóknak, pszichológusoknak, pedoaudiológusoknak, konduktoroknak ajánljuk.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További ajánlatunk