Termékek Menü
0
   

Figyelem! Szépen beszélek 7.

Figyelem! Szépen beszélek 7. Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.400 Ft (2.286 Ft + ÁFA)
Kiadó: Gali Anita-Magánkiadás
Kiadói cikkszám: 9789630840583
Elérhetőség: Raktáron
Ez a könyv egy hét kötetből álló sorozat 7. része: az F és V hangok javításához és gyakorlásához használható.
Kiadási év: 2012
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Ez a könyv egy hét kötetből álló sorozat 7. része: az F és V hangok javításához és gyakorlásához használható.
Nemcsak logopédusok és szurdopedagógusok, hanem tanítók, óvodapedagógusok és szülők figyelmébe is ajánlom, mivel közös gyakorlással elősegíthetik a gyermekek beszédének tisztulását. Az otthoni gyakorlás kulcsfontosságú a fejlődés gyorsabb elérése érdekében, továbbá a szülő-gyerek kapcsolatra is pozitív hatással van.
Az egyes könyvek szerkezeti felépítése egységes, ezáltal lehetőséget ad az azonos feladattípussal, de gyermekenként eltérő hang és képanyaggal történő foglalkozásra.
A logopédiai célokat szem előtt tartó gyakorlóanyagot különböző fejlesztő feladatokkal hangoltam össze, amely a terápia azon szakaszában alkalmazható, amikor az adott hangot a logopédus már kialakította és rögzítette. A hangot és fonetikai helyzetét a feladatlapok jobb felső sarkában jelöltem.
A logopédiai módszertan alapelvei, valamint a gyermekek életkori sajátosságai mellett a játékos tanulást és a rajzolhatóságot is szem előtt tartottam.
A könyv feladatainak segítségével beszédhibás gyermekek beszédét és számos egyéb képességét játékos formában fejleszthetjük, ahogy azon készségeket is, melyek nélkülözhetetlenek az iskolába lépéshez. A feladatlapokon szereplő szóanyag elősegíti az iskoláskorú gyermekek
olvasási készségének fejlesztését.
A figyelem, logikai gondolkodás, téri tájékozódás mellett a szövegértési, számolási, rajz, vizuális percepciós és olvasási készség fejlesztése, valamint a szókincsbővítés is nagy hangsúlyt kap. Minden feladat illeszkedik az 5-8 éves korú gyermekektől elvárható szinthez.
A képekkel illusztrált, változatos feladatok egyaránt alkalmasak az ép beszédű és a beszédhibás gyermekek fejlesztésére, valamint érdeklődésük fenntartására. A feladatlapok sorrendje a gyermek egyéni képességeihez igazodva tetszőlegesen variálható, ami nagy segítséget jelent a csoportfoglalkozások során is.
A logopédus találékonyságától fiiggőcn, az említetteken kívül a gyermekek egyéb képességeit is fejlesztheti.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További ajánlatunk