Termékek Menü
   

Figyelem! Szépen beszélek 5.

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.145 Ft (2.043 Ft + ÁFA)
Kiadó: Gali Anita-Magánkiadás
Kiadói cikkszám: 9789630840569
Elérhetőség: Rendelhető
Ez a könyv egy hét kötetből álló sorozat 5. része: a K és G hangok javításához és gyakorlásához használható.
Kiadási év: 2012
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ez a könyv egy hét kötetből álló sorozat 5. része: a K és G hangok javításához és gyakorlásához használható.
Nemcsak logopédusok és szurdopedagógusok, hanem tanítók, óvodapedagógusok és szülők figyelmébe is ajánlom, mivel közös gyakorlással elősegíthetik a gyermekek beszédének tisztulását. Az otthoni gyakorlás kulcsfontosságú a fejlődés gyorsabb elérése érdekében, továbbá a szülő-gyerek kapcsolatra is pozitív hatással van.

Az egyes könyvek szerkezeti felépítése egységes, ezáltal lehetőséget ad az azonos feladattípussal, de gyermekenként eltérő hang és képanyaggal történő foglalkozásra.
A logopédiai célokat szem előtt tartó gyakorlóanyagot különböző fejlesztő feladatokkal hangoltam össze, amely a terápia azon szakaszában alkalmazható, amikor az adott hangot a logopédus már kialakította és rögzítette. A hangot és fonetikai helyzetét a feladatlapok jobb felső sarkában jelöltem.
A logopédiai módszertan alapelvei, valamint a gyermekek életkori sajátosságai mellett a játékos tanulást és a rajzolhatóságot is szem előtt tartottam.
A könyv feladatainak segítségével beszédhibás gyermekek beszédét és számos egyéb képességét játékos formában fejleszthetjük, ahogy azon készségeket is, melyek nélkülözhetetlenek az iskolába lépéshez. A feladatlapokon szereplő szóanyag elősegíti az iskoláskorú gyermekek olvasási készségének fejlesztését.
A figyelem, logikai gondolkodás, téri tájékozódás mellett a szövegértési, számolási, rajz, vizuális percepciós és olvasási készség fejlesztése, valamint a szókincsbővítés is nagy hangsúlyt kap. Minden feladat illeszkedik az 5-8 éves korú gyermekektől elvárható szinthez.
A képekkel illusztrált, változatos feladatok egyaránt alkalmasak az ép beszédű és a beszédhibás gyermekek fejlesztésére, valamint érdeklődésük fenntartására. A feladatlapok sorrendje a gyermek egyéni képességeihez igazodva tetszőlegesen variálható, ami nagy segítséget jelent a csoportfoglalkozások során is.

A logopédus találékonyságától függően, az említetteken kívül a gyermekek egyéb képességeit is fejlesztheti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Kiadók
Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu