Termékek Menü
   

Fejlődési lépcsófokok óvodáskorban

Fejlődési lépcsófokok óvodáskorban Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.200 Ft
1.140 Ft (1.086 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Okker Kiadó
Kiadói cikkszám: 9789637315688
Elérhetőség: Raktáron
A könyv célja, hogy nem kizárólagos ,jelleggel, de segítséget nyújtson a gyakorló óvodapedagógusoknak az aktuális fejlettségi szint megállapításában
Kiadási év: 2003
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A helyi programban minden óvoda megválaszthatja, hogy az Alapprogramra építve milyen specialitással bővíti, rajzolja meg sajátos arculatát. El kell dönteniük, mit vállalnak, minek a teljesítésére van kompetenciájuk, de emellett a gyerekek fejlődése-fejlesztése az elsődleges szempont. A „hogyan”, „mivel” itt bizonyos értelemben háttérbe szorul, a lényeg, hogy minden óvodásra alkalmazható legyen, megfeleljen életkori sajátosságaiknak és megmaradhassanak gyereknek az intézményben.
És most jutottunk el könyvünk eredeti témájához. A fejlődés-fejlesztés, illetve az elért vagy meghaladott fejlettségi szint mérése eddig is vitatott kérdés volt. A könyv célja, hogy nem kizárólagos ,jelleggel, de segítséget nyújtson a gyakorló óvodapedagógusoknak az aktuális fejlettségi szint megállapításában, részletezve az egyes területeket, megmutatva, mire kell jobban odafigyelni, szempontot adva a tapasztalt jelenség regisztrálásához.
Mindehhez nem kell más, csak naponta együtt lenni a gyerekekkel, élni mindennapi életüket, néha megédesíteni a hétköznapok szürkeségét és észrevenni a legapróbb változásokat is. Ennyire egyszerű. Ennyire egyszerű? Igen, ha érvényesítünk egy régi bölcsességet: „Láss, ne csak nézz!”

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.190 Ft
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-11188
2.290 Ft
A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: MS-4116U
2.600 Ft
Kiadó: Mozaik Kiadó
Az atlasz bevezető oldalai hangulati rávezetésként időutazásra invitálnak. E táblaképeken végigkísérhetjük a Föld és rajta az élet létrejöttét, az emberiség evolúciójának, a vallások kialakulásának, valamint a térképek fejlődésének izgalmas folyamatát.