Termékek Menü
   

Előírt Írásfüzet (MK-4361-9)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
990 Ft
842 Ft (802 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadói cikkszám: MK-4361-9
Elérhetőség: Beszerzés alatt
A füzet a gyerekek életkori sajátságainak és eltérő mértékű fejlődésének ilyen figyelembe vételével, differenciálásával készült, folyamatos készségfejlesztéssel.
Kiadási év: 2013
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A magabiztos írástechnikai készség eléréséhez a gyerekeknek szükségük van további írástechnikai gyakorlásra. Ennek megfelelő fejlesztésére való a KOMP Előírt írásfüzet 1. osztályosoknak című kiadvány, amely az 1. évfolyamos KOMP Írás munkafüzet és Írás gyakorlólapok feladattípusait mechanikus (másolós, gyakorló, rögzítő típusú) kódolással egészíti ki. A magabiztos íráskészség kialakulásának nemcsak pszichés, kognitív vagy mentális, hanem anatómiai gátja is lehet: a kéz csontozata nem minden gyermek esetében fejlődik ki 6-7 éves korra a megfelelő mértékben, ami elengedhetetlen a finommotorika fejlesztéséhez és a stabil íráskészség kialakulásához. A füzet a gyerekek életkori sajátságainak és eltérő mértékű fejlődésének ilyen figyelembe vételével, differenciálásával készült, folyamatos készségfejlesztéssel. A munkafüzet felzárkóztató jellege miatt  a későbbi évfolyamokon is gyakorlást nyújt az eltérő fejlődésű gyerekek számára. A füzet nagy segítséget jelent a tanítók munkájában is.
Az Előírt írásfüzet  az alapozó szakasz feladataival kezdődik (betűelemek vázolása, gyakorlása), majd az írott kisbetűkkel folytatódik, és mondatmásolási feladatokkal fejeződik be a tanév végén. A mondatok szavai között elhelyezett függőleges vonalak segítik a gyerekeket abban, hogy méretarányosan, a vonalrendszer adta méreten belül maradva próbálják meg a szavakat leírni. A mondatmásoltatós részbe elválasztásos feladatok is kerültek, mivel a tapasztalat azt mutatja, hogy a gyerekek nem vagy nem szívesen választanak el írás közben. A mondathizlalásos feladatok nemcsak a gyakorlás során is alapvető fokozatosságot, hanem a kommunikációs készségek fejlesztését is szolgálják.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Top termékek
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu
Kiadók