Termékek Menü
0
   

Drámázzunk!

Drámázzunk! Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.200 Ft (2.095 Ft + ÁFA)
Kiadó: Akadémia Kiadó
Kiadói cikkszám: 9789630593380
Elérhetőség: Raktáron

A kötet drámajátékok gyűjteménye: szerepjátékokat, színdarabokat, játékos ötleteket, dalokat, verseket, monológokat foglal magában.

 

 

Kiadási év: 2013
Menny.:db
Leírás és Paraméterek
A kötet drámajátékok gyűjteménye: szerepjátékokat, színdarabokat, játékos ötleteket, dalokat, verseket, monológokat foglal magában. Számos kreatív ötletet kínál a nevelők, tanárok, csoportvezetők és más, kisgyerekekkel foglalkozó szakemberek számára, így hasznos segédanyag lehet óvodások iskolai felkészítésében, illetve az általános iskola alsó tagozatában, a hivatalos tanórákon éppúgy, mint kisebb közösségekben, szakköri foglalkozásokon vagy terápiás csoportokban. A játékok és szövegek korcsoport, illetve nyelvismeret szerinti felosztását mellőztük, hiszen ez nagyban függ attól, hogy az adott közösség mikor kezdett el ismerkedni az angol nyelvvel.
A jól áttekinthető könyv három nagy részből áll: Drámajátékok, Színdarabok, Monológok. Az első részben felvonultatott, 8 tematikus alfejezetbe (például Bemelegítő játékok, Kooperációs játékok, Figyelemfejlesztő játékok stb.) sorolt 74 drámajáték szövegét az angol mellett magyar nyelven is megadtuk, így nem csak az angol nyelvű oktatásban alkalmazhatók, és minden óvodás és kisiskolás korú gyermek számára érthetők és élvezhetők. A második és harmadik rész dramatizált szövegei ellenben már feltételeznek némi nyelvtudást és olvasási készséget.
 

Első rész – Drámajátékok
Bemelegítő játékok
Kooperációs játékok
Figyelemfejlesztő játékok
A megfigyelést fejlesztő játékok
Kommunikációs játékok
A koncentrációt fejlesztő játékok
Mozgásos játékok
Szerepjátékok
Második rész – Színdarabok
Akcióversek
Színdarabok prózában
Színdarabok versben
Harmadik rész – Monológok gyerekeknek
Monológok lányoknak
Monológok fiúknak
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További ajánlatunk