Termékek Menü

Bolondos számok

Ár:
2.000 Ft
1.900 Ft (1.810 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Tudatos Lépés Kft.
Kiadói cikkszám: 9789639420809
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Egyre több gyermeknek okoz problémát a matematika már az alsóbb osztályokban is. Ebben nagyrészt az alapkészségek hiánya játszik szerepet.
Kiadási év: 2010
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kedves Szülő!
Egyre több gyermeknek okoz problémát a matematika már az alsóbb osztályokban is. Ebben nagyrészt az alapkészségek hiánya játszik szerepet. De miért vannak ezek az alapvető hiányosságok?
A modern játékok világában a számlálásra nem sok lehetőség kínálkozik. Ebből fakad, hogy bár a gyerekek elsorolják a memorizált számokat akár háromévesen is, de annak mennyiségtartalmával nincsenek tisztában.
E könyv ezt a hiányosságot igyekszik pótolni, célja a gyerekek mennyiség- és számfogalmának biztos kialakítása.
A könyv nézegetésével, a gyakori számlálással, a mennyiségek sokféle ábrázolásával olyan gyerekek is fejlődésnek indulhatnak, akiknél a számolásbeli hiányosságok már felfedezhetők.

Útmutató a könyv használatához:
Míg a hároméves gyerekekkel csak a számok nézegetése és megnevezése jelenti a játékot, addig a négyévesek már meghallgathatják a számok bemutatkozását, s próbálkozhatnak az ujjaikon is megmutatni az egyes mennyiségeket. A kártyák rakosgatása, a sütik számlálása jó játék lehet. Az öt- és hatévesek pedig fokozatosan megismerkedhetnek a számokkal a feladatokon keresztül.
Fontos a gyerekek folyamatos terhelése, kitartásra bíztatása, figyelmük, koncentrálóképességük fenntartása.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!