Termékek Menü
   

Biológia- Fotoszintetizáló szervezetek II. (NT-81552)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.490 Ft
3.843 Ft (3.660 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Kiadó: Eszterházi Károly Egyetem-OFI
Kiadói cikkszám: NT-81552
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Kiadványunk a középiskolások számára olyan gyakorlati biológia ismereteket, amelyek a korszerű elméleti részekkel együtt hatékonyan segítik a diákok felkészülését az érettségire.
Kiadási év: 2012

Leírás és Paraméterek

Az „Érettségire felkészítő" című könyvsorozat kiadósát elsősorban a közok­tatást szabályozó dokumentumok megjelenése tette szükségessé, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a tanulók gyakorlati ismeretszerzésére és a korszerű ismeretek átadására. Az önálló kísérletezést, kísérletelemzést elváró biológia érettségi feladatok általánossá válását nem előzte meg, és nem is követte olyan gyakorlatorientált segéd­anyagok megjelenése, amelyek a korábban megjelent praktikumok keretein túllépve segítették volna a középiskolás diákok felkészülését. Innen-onnan átvett kísérleteket és gyakorlati feladatokat persze ma már szinte valamennyi biológia tankönyv tartalmaz, amelyek azon túl, hogy nagyon hangzatosak, a leírás pontatlansága, vagy az elmaradt kipróbálás miatt sokszor kivitelezhetetlenek. A kevés hiteles és szakmailag korrekt gyokorlati segédanyag, pedig szegé­nyes képi szemléltetése miatt nem lehet hatékony eszköze a korszerű biológiaoktatásnak Kiadványunk a modern kori elvárásainak megfelelve ad elsősorban a középiskolások számára olyan gyakorlati biológia ismereteket, amelyek a korszerű elméleti részekkel együtt hatékonyan segítik a diákok felkészülését az érettségire. A könyvben szereplő látványos és tanulságos kísérletek elvégzésé­hez csak olyan eszközökre van szükség, amelyek meg­találhatók egy átlagosan felszerelt biológia szaktanteremben is!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Top termékek
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu
Kiadók