Termékek Menü
   

Beszéd és olvasás munkafüzet 2. (MK-4358-9)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.290 Ft
1.097 Ft (1.045 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadói cikkszám: MK-4358-9
Elérhetőség: Raktáron
A gyerekek a sokféle képi világon, a változatos szövegtípusokon és az olvasástechnikai készségek sokirányú fejlesztésén és egyre magabiztosabb alkalmazásán keresztül jutnak el a stabil szóhasználathoz..................
Kiadási év: 2010
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A modulszerűen építkező, A és B típusú tanmenettel és tanítói kézi könyvvel ellátott tankönyv   a kapcsolódó munkafüzettel, nyelvtan tankönyvvel és írás munkafüzettel együtt   egyszerre tűzi maga elé a tanulási (illetve részképességbeli) zavarok és olvasási nehézségek elkerülését, valamint a diszlexia-prevenciót. A gyerekek a sokféle képi világon, a változatos szövegtípusokon és az olvasástechnikai készségek sokirányú fejlesztésén és egyre magabiztosabb alkalmazásán keresztül jutnak el a stabil szóhasználathoz és mondat-, illetve szövegalkotáshoz, a szavak és a szöveg értelmének dekódolásához. A tankönyv feladattípusai és tananyagválasztása a modern pedagógiai alapelvekre (a kompetenciaalapúságra, a tantárgyi koncentrációra, a tanulási motivációra, a kooperatív technikákra, a projekt módszerre stb.) épülve segíti a gyerekeket és a pedagógust az olvasóvá nevelés folyamatában, az olvasás élethosszig tartó örömének felfedezésében. A tankönyv az olvasnivalókat olvasástechnikai és kommunikációs feladatokkal készíti elő, ami egyedülálló az olvasókönyvek történetében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Top termékek
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu
Kiadók