Termékek Menü
   

Az óvodai testnevelési foglalkozások előkészítő gyakorlatai

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.225 Ft
1.164 Ft (1.109 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Gaál Sándorné - Magánkiadás
Kiadói cikkszám: 8000000079527
Elérhetőség: Raktáron
A gyakorlatgyűjteményben negyven testnevelés foglalkozás anyagához oktatási és edzési szempontok szem előtt tartásával állítottunk össze a gyakorlatcsoportokat.
Kiadási év: 2000
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Néhány évvel ezelőtt az óvodai testnevelés korszerűsítése jegyében ütemtervet készítettünk és több éves elméleti és gyakorlati tapasztalataink alapján a pedagógiai gyakorlat számára. Ezt a segédanyagot eredményesen hasznosítjuk az óvodapedagógus-képzésben. Visszajelzéseink szerint az ország területén sok helyen tervezik a gyermekek mozgástevékenységének tartalmát és formáját a mi elgondolásaink szerint. A testnevelési program bemutatása során rendszeresen kaptunk felkérést és ösztönzést az óvodapedagógusoktól, hogy a fejlesztési programhoz dolgozzuk ki az előkészítő gyakorlatanyagot is keret jelleggel. Ez megtörtént, amely elkészítésében hasonló elveket igyekeztünk alkalmazni az egységes pedagógiai gondolkodásmód formálása jegyében. A teljes testnevelési programba próbáltuk beépíteni azokat a kutatási eredményeket, amelyek már megérettek arra, hogy a mindennapos pedagógiai gyakorlat részeivé váljanak megfelelő közvetítéssel. E segédanyag elkészítésével az volt a célunk, hogy a gyermekek fejlődése szempontjából annyira jelentős mozgástevékenység tervezésébe, szervezésébe még több tervszerűséget és tudatosságot vigyünk. Mellette természetesen szükség van az alkotó módon történő alkalmazásra, gondolkodásra, amelyben a foglalkozások vezetőjének teljes szabadsága van. A gyakorlatgyűjteményben negyven testnevelés foglalkozás anyagához oktatási és edzési szempontok szem előtt tartásával állítottunk össze a gyakorlatcsoportokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Kiadók
Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu