Általános áruismeret (MK-6022)

Kiadói cikkszám: MK-6022
Cikkszám: 9789631666762
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év
2018
3.710 Ft (3.533 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Általános áruismeret  (MK-6022)
3.710 Ft (3.533 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A tankönyv a 11992-16 Kereskedelmi ismeretek nevű modul általános áruismeretre vonatkozó követelményeit tartalmazza és a korábbi azonos című tankönyv átdolgozott, kiegészített változata. Hét fejezetben tárgyalja a kereskedelemben dolgozók számára szükséges legújabb ismereteket. Az Áruismeret fejezet rövid történeti áttekintést nyújt az áruismeret fejődéséről, és meghatározza annak fogalmát. Az Árurendszerek fejezet az áruk kódolásával foglalkozik. A szabványosítás témakör a szabványok jelentőségére hívja fel a figyelmet. A minőséggel foglalkozó fejezet tisztázza a minőség fogalmát, ismerteti a minőséget meghatározó tényezőket, bemutatja a különböző információkat hordozó minőségi jeleket. Nagy teret kap a tankönyvben az egyre jelentősebbé váló fogyasztói érdekvédelem, valamint az áru- és vagyonvédelem. Az utolsó fejezet a kereskedelmi hulladékkezeléssel és egy új eljárással, a reverz logisztikával foglalkozik. A tanulást könnyítik a könyvben található sémák, táblázatok és ábrák. A melléklet a témakörökhöz kapcsolódó törvények kivonatait tartalmazza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Műszaki cikkek áruismerete (NS-17100291210)

Kiadói cikkszám:NS-17100291210
Cikkszám:9789632641027
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az áruforgalmazás tantárgy műszaki cikkek témaköreit dolgozza fel.
Raktáron

Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)

Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
Raktáron

Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)

Kiadói cikkszám:MK-5816
Cikkszám:9789639668706
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.135 Ft (6.795 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Beszerzés alatt