Leírás
A tankönyv a 11992-16 Kereskedelmi ismeretek nevű modul általános áruismeretre vonatkozó követelményeit tartalmazza és a korábbi azonos című tankönyv átdolgozott, kiegészített változata. Hét fejezetben tárgyalja a kereskedelemben dolgozók számára szükséges legújabb ismereteket. Az Áruismeret fejezet rövid történeti áttekintést nyújt az áruismeret fejődéséről, és meghatározza annak fogalmát. Az Árurendszerek fejezet az áruk kódolásával foglalkozik. A szabványosítás témakör a szabványok jelentőségére hívja fel a figyelmet. A minőséggel foglalkozó fejezet tisztázza a minőség fogalmát, ismerteti a minőséget meghatározó tényezőket, bemutatja a különböző információkat hordozó minőségi jeleket. Nagy teret kap a tankönyvben az egyre jelentősebbé váló fogyasztói érdekvédelem, valamint az áru- és vagyonvédelem. Az utolsó fejezet a kereskedelmi hulladékkezeléssel és egy új eljárással, a reverz logisztikával foglalkozik. A tanulást könnyítik a könyvben található sémák, táblázatok és ábrák. A melléklet a témakörökhöz kapcsolódó törvények kivonatait tartalmazza.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
További ajánlatunk
Műszaki cikkek áruismerete (NS-17100291210)
Kiadói cikkszám:NS-17100291210
Cikkszám:9789632641027
4.790 Ft
(4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az áruforgalmazás tantárgy műszaki cikkek témaköreit dolgozza fel.
Beszerzés alatt
Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)
Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
4.790 Ft
(4.562 Ft + ÁFA)
Raktáron
Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)
Kiadói cikkszám:MK-5816
Cikkszám:9789639668706
4.790 Ft
(4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)
Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.495 Ft
(7.138 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron