Termékek Menü
   

Állatismeret (NT-08188/3)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.980 Ft (2.838 Ft + ÁFA)
Kiadó: Oktatási Hivatal
Kiadói cikkszám: NT-08188/3
Elérhetőség: Raktáron
A sikeres könyv átdolgozott kiadása mindmáig az általános- és középiskolai tanulók zoológiai ismereteinek egyik legfontosabb iskolai segédeszköze.
Kiadási év: 2020
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A sikeres könyv 14., átdolgozott kiadása mindmáig az általános- és középiskolai tanulók zoológiai ismereteinek egyik legfontosabb iskolai segédeszköze. Használata a különféle alap- és középfokú iskolai képzésben elterjedt. Régebbi kiadásában és az újabb, átdolgozott formájában egyaránt alapot jelent a tantervi, valamint az alapvizsga- és az érettségi vizsgakövetelmények által előírt fajismeret megtanításában. A könyv szerzője és rajzolója az állattan tudományának legelismertebb hazai szaktekintélye, aki tárgyi tudását és művészi tehetségét a korosztály látásmódjával, állatszeretetével és kíváncsiságával kombinálva igen szép és hasznos könyvet készített. Az Állatismeret átdolgozott formája egyszerre mutatja be az állatfajok főbb alaktani sajátosságait és rendszertani helyét, valamint a szöveges részben az életmódra vonatkozó legfontosabb jellemzőket. A rendszertani rész új eleme az új állattani taxonómia egészen közérthető bevezetése. Értékesebbé teszi a könyvet az is, hogy a legjelentősebb állatcsoportok egyszerű, rajzos határozókulcsa segítségével nemcsak összehasonlítással, hanem határozással is beazonosítható a vizsgált állatfaj. Az egész munka a korosztályi sajátosságok igen alapos ismeretének birtokában készült, képisége és nyelvezete alapján több korosztály számára is alkalmazható. A feldolgozás módszerei (pontosság, lényegkiemelés, csoportosítás, összehasonlítás stb.) kiérlelt pedagógiai eszközök, amelyek a tanítási-tanulási folyamatot hatékonyan erősítik. A szókincs lényegkiemelő és tömör, nyelvileg hibátlan. A szép kivitelű könyv szerkezete és jelölésrendszere jól áttekinthető, könnyen használható. A könyv megfelelő méretű és igen jó műszaki minőségű. Az ábrák (színes táblák) jól rendezettek, kifejezetten esztétikusak. Igen hasznos a Névmutató – benne az állatfajok latin nevével – és a Rendszertani melléklet. A könyv oktatási tartalma több évre szóló, ennek megfelelő a műszaki kivitel is (jó minőségű, erős papír és tartós kötés). Ez a könyv tartós tankönyv. Dr. Varga Zoltán Állatismeret című könyve a hazai biológiaoktatásban sokoldalúan használt taneszköz, nem egyetlen tankönyvhöz, hanem a hazai alap- és középfokú biológiatanítás valamennyi tankönyvéhez szükséges alapvető taneszköz. Használatát a 13-18 éves korosztály számára ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Kiadók
Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu