Termékek Menü
0
   

Add a kezed! Az óvodába lépés élményei

Add a kezed! Az óvodába lépés élményei Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.650 Ft
1.568 Ft (1.493 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Okker Kiadó
Kiadói cikkszám: 9789639228825
Elérhetőség: Raktáron
A két kéz egymás felé lendülése egy kapcsolat kezdetét ígéri....
Kiadási év: 2003
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

ELŐHANG
- Add a kezed kéri a felnőtt a bizonytalanul tipegő gyermek felé nyújtva saját kezét. Ebben a mozdulatban benne rejlik a gyermek iránti gondoskodás, a gyermek féltése, a rá való vigyázni akarás, a neki adandó segítség felajánlása.
- Add a kezed - kéri a gyermek, tétován a felnőtt felé nyújtva kis kezét. A mozdulat jelzi, hogy szüksége van a biztonságra, az akadályok leküzdéséhez a segítségre.

A két kéz egymás felé lendülése egy kapcsolat kezdetét ígéri. Ott lapul benne a gyermek feltétlen bizalma, amellyel soha nem szabad visszaélni, a gyermek vonzódása, amelyet nem szabad visszautasítani, a közös tevékenység felajánlása, amit nem szabad lekicsinyleni, az összetartozás érzésének csírája, amely életre való útravalóul látja el mindkettőjüket.
A két kéz között egyre csökken a távolság, s amint elérik egymást, szoros összesimulással nyugtázzák a szövetséget. A kicsi keze elbújik a nagyéban, mint kismadár a fészekben, picit mocorog, míg megtalálja kényelmes helyét. Az ujjak összezáródnak, átadva egymás melegét, megpecsételve a kapcsolatot. Valami elkezdődött.

Indulhatunk...

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További ajánlatunk