Termékek Menü
0
   

A nevelés "tízparancsolata"

A nevelés "tízparancsolata" Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.000 Ft
1.900 Ft (1.810 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Okker Kiadó
Kiadói cikkszám: 9789638088116
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Számba vettem, mit tartok a legfontosabbnak, amit a szülőknek, pedagógusoknak elmondanék....
Kiadási év: 2006
Menny.:db
Leírás és Paraméterek
Sajnos, a helyzetkép az, hogy kevés felnőtt (már „kész” szülő) érez magában indíttatást arra, hogy szabadidejében keressen-kutasson gyermeknevelés szakirodalmat, amivel megkönnyítheti saját maga és csemetéje hétköznapjait. Egyszóval mindezt tanítani kellene, méghozzá mindenkinek. Mert a szülői mesterség is szakma – de ezt mindenféle feljogosító papír nélkül végzi a felnőttek többsége. A gyermekekkel meg szaporodik a nevelési probléma. Kinek jó ez?
A könyvemet prevenciónak szánom.
Előbb vagy utóbb, gyermeket nevelni kell. Számba vettem, mit tartok a legfontosabbnak, amit a szülőknek, pedagógusoknak elmondanék, hogy a gyermeknevelés, a gyermekkel való foglalkozás, a „szülőség” ne teher, ne kudarcok halmaza, ne bosszúság-csokor, hanem kedvelt, hangulatos, örömteli, de legalább elviselhető időtöltés legyen, mindkét fél számára.
Egyben arra is gondoltam, hogy az aktuális (kényszerszülte) témák mellett, mi mindenről szólhatna egy óvodai szülői értekezlet. Ami gyermekközeli, ami mindannyiunkat érint, ami minden családban megtörtént, vagy megtörténhet, ami segítséget adhatna az amúgy jó szándékú, de tapasztalatlan szülőnek.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További ajánlatunk