google-site-verification: google37e1411c4a58f5d4.html
Termékek Menü
   

25 feladatlap a sikeres iskolakezdéshez

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.250 Ft
1.188 Ft (1.131 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Tudatos Lépés Kft.
Kiadói cikkszám: 9786155396878
Elérhetőség: Rendelés alatt
E 25 feladatlapból álló program sokat segíthet abban, hogy a kis iskolakezdő gondolatai ráhangolódjanak a betűk, számok világára.
Kiadási év: 2015
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az iskolaérett gyermek vágyik már a feladatokra, azokra a kihívásokra, amiket az iskolai élet hoz majd a számára. Ám sok kisgyermeknek néhány hónap alatt elmegy a kedve az iskolásditól, és szívesebben menne vissza az oviba játszani. Ennek egyik oka, hogy nálunk, Magyarországon, nincs átmenet az iskola és az óvoda között, és a gyerekeket szó szerint bedobjuk a mély vízbe. A szülők nem igazán tudják, hogyan segíthetnének gyermeküknek abban, hogy az első hetek, hónapok sikerélményt hozzanak, és ne kudarcba torkolljanak.

E 25 feladatlapból álló program sokat segíthet abban, hogy a kis iskolakezdő gondolatai ráhangolódjanak a betűk, számok világára.

A napi körülbelül húsz perc elegendő lesz ahhoz, hogy előtérbe kerüljön az a fogalomrendszer, ami elősegíti a szeptembertől kezdődő folyamat köny­nyebb megértését.

A feladatok egy része a matematikai ismereteket pontosítja. A stabil számfogalom elengedhetetlen feltétele a műveletvégzésnek. Ezeken túl a sok nehézséget okozó szöveges feladatok értelmezésére is találnak majd példákat.

   > A hangok, betűk, olvasás világába vezetnek azok a feladatok, amik a felismerésre, betűzésre, hangzók elemzésére fókuszálnak.

> A kézügyesség kipróbálására is lesz lehetőség a feladatok által, amikor már a rajzokat bizony sorok közé kell szorítani.

> A kicsik gondolkodási stratégiáinak kialakítását célozzák azok a feladatok, ahol az ok-okozati összefüggések, a következtetések, az ellentétek megálla­pítása a cél.

> Lehetőség adódik a „Betartandó szabály"-ok kapcsán arra is, hogy a gyermek megismerkedjen az iskolai magatartás elvárásaival. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy az első időszakban pozitív élményekben legyen része a kis nebulónak.

A munka során a szülők hiteles visszajelzést kapnak gyermekük figyelmére, ki-tartására, kudarc- és monotóniatűrésére egyaránt. Ezek az információk segítik az iskolakezdés sikerét.

Végezzék a feladatokat vidáman, a hibákat ne kudarcként, hanem jelzésként fogják fel, ami megmutatja, mit kell még egy kicsit gyakorolni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.190 Ft (3.038 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-11188
2.290 Ft (2.181 Ft + ÁFA)
A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást